fbpx

Veruit de beste slijpservice in de tandheelkunde

Haal & Breng Service

Haal & Breng Service

Ontzorgen is ons doel. Wij willen het u als tandheelkundig professional zo makkelijk mogelijk maken om prettig met scherpe instrumenten te werken. Daarom doen wij een stapje extra voor u en introduceren wij de Haal & Breng Service. Wij halen het pakketje op, slijpen het in ons atelier en brengen het weer naar uw praktijk.

Hoe dit werkt leggen we uit op deze pagina. 

Een pakketje afhalen in uw praktijk

Via DHL komen wij uw pakket met instrumenten afhalen in uw praktijk. U kunt in uw eigen praktijk blijven en hoeft niet naar het postkantoor.

Plan een slijpopdracht in via de website. Geef in het contactformulier aan dat u een pakket wilt laten afhalen. Wij nemen spoedig contact met u op om een datum te bespreken. Wij plannen op de gewenste datum de afhaalopdracht bij DHL.

De DHL chauffeur neemt het verzendlabel mee. U hoeft enkel het pakket klaar te leggen bij de balie.

Voeg bij het pakket een afsprakenkaart o.i.d. met uw gegevens en e-mailadres. Deze hebben wij nodig voor het retourneren en facturatie.

Slijpen in ons atelier & retourneren

Zodra wij het pakket hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Het slijpen van uw instrumentarium gebeurt in ons eigen atelier. Wij hebben alle benodigdheden om alles goed scherp te maken.

Zodra al het instrumentarium gereed is sturen we het pakket terug.

U heeft het pakket binnen 5 werkdagen retour in uw praktijk. Heeft u andere wensen (i.v.m. bijvoorbeeld vakanties) meldt dit ons tijdig, dan passen we ons schema hierop aan.

Kosten voor de Haal & Breng Service

Naast gebruikelijke kosten van het slijpen en het retour zenden, brengen we het afhalen van het pakket in rekening.

Extra kosten voor het halen van een pakket kost €9,50.

Instrumenten laten afhalen

Prijzen voor de slijpservice

Wij slijpen de eerste 5 instrumenten gratis

Schuiven naar boven