Wie Zijn Wij?

Wie zijn wij?

Dutch Dental Instruments is dé slijpservice voor tandheelkundig en medisch professionals. Het is een service van professionals voor professionals.

Echter begint alles bij een begin. In 2009 is Rick als student voor het eerst met het slijpen in aanraking gekomen. Via een project genaamd “Jong Ondernemen” hebben hij en zijn projectgenoten voor het eerst tandheelkundig instrumenten geslepen. Na het afronden van de opleiding is het slijpen bedrijfsmatig doorgegaan als het bedrijf Dutch Dental Instruments.

Sinds de oprichting in 2010, richt Dutch Dental Instruments zich op tandheelkunde en chirurgie. Hierbij slijpen wij dentale en medische instrumenten en gereedschap voor ruim 450 tandartspraktijken, mondhygienepraktijken, privé klinieken, ziekenhuizen en oogziekenhuizen. 

Wat ooit is begonnen als een project en bijbaan is nu, inmiddels ruim 10 jaar later, uitgelopen tot onze grote passie. Met veel plezier en kunde slijpen wij dagelijks honderden instrumenten.

Het slijpen doen wij altijd vanuit 1 uitgangspunt; kwaliteit staat voorop. Onze missie luidt daarom als volgt:

Het leveren van de beste kwaliteit in het slijpen van tandheelkundig instrumenten, zodat de behandeling voor u en uw patiënten prettiger, efficiënter en effectiever is.

tandheelkundige instrumenten slijpen door dutch dental instruments (1)

Rick van der Linden

Onze geschiedenis

scalers slijpen

In 2009 start de slijpservice als schoolproject “Dental Grinding Service”.

curette slijpen

In 2010 is de oprichting een feit. Met het merk Dutch Dental Instruments slijpen wij chirurgische en tandheelkundige instrumenten voor dentale en medisch professionals.

tandheelkundige instrumenten slijpen

In 2013 starten wij onze partnerschap met Hofmeester Dental. Dutch Dental Instruments onderhoud vanaf heden alle instrumenten voor klanten van Hofmeester.

tandheelkundige instrumenten slijpen op locatie

In 2020 breken wij voor het eerste door een magische grens van 100.000 geslepen instrumenten per jaar.

Wij slijpen de eerste 5 instrumenten gratis

Schuiven naar boven