Wie Zijn Wij?

Wie zijn wij?

Dutch Dental Instruments is dé slijpservice voor tandheelkundig professionals. Het is een service van een professional voor professionals.

Echter begint alles bij een begin. Het slijpen van de instrumenten wordt door mijzelf, Rick van der Linden, gedaan.

In 2009 ben ik als student voor het eerst met het slijpen in aanraking gekomen. Via een project genaamd “Jong Ondernemen” hebben mijn projectgenoten en ik voor het eerst tandheelkundig instrumenten geslepen. Na het afronden van mijn opleiding is het slijpen bedrijfsmatig doorgegaan als het bedrijf Dutch Dental Instruments.

Sinds de oprichting in 2010, richt Dutch Dental Instruments zich op tandheelkunde en chirurgie. Hierbij slijpen wij instrumenten en gereedschap voor ruim 180 tandartspraktijken, mondhygienepraktijken, privé klinieken en ziekenhuizen. 

Wat ooit is begonnen als een project en bijbaan is nu, inmiddels ruim 10 jaar later, uitgelopen tot mijn grote passie. Met veel plezier, maar ook kunde, slijp ik dagelijks honderden tandheelkundig instrumenten van uw collega’s.

Het slijpen doe ik altijd vanuit 1 uitgangspunt; kwaliteit staat voorop. Mijn missie luidt daarom als volgt:

Het leveren van de beste kwaliteit in het slijpen van tandheelkundig instrumenten, zodat de behandeling voor u en uw patiënten prettiger, efficiënter en effectiever is.

scalers slijpen

Wij slijpen de eerste 5 instrumenten gratis

Schuiven naar boven